Over ons bedrijf

Onze visie

De drie eigenaren van Green Meat Products komen uit de traditionele vleesindustrie. Wij hebben ons ten doel gesteld om consumenten die een keer geen vlees willen eten, toch van van hun snackmoment willen laten genieten. Er zijn inmiddels meerdere aanbieders van vleesvervangers op de Nederlandse markt te verkrijgen in het supermarktkanaal. Green Meat Products verkoopt haar assortiment plantaardige snacks in de horeca. Er is in 2018 gestart met de lancering van Green Döner Kebab. Dit in de vorm van spies die op een kebab grill klaargemaakt kan worden en als voorgesneden en voorgebakken Green Döner Kebab. Dit laatste product is eenvoudig te bereiden in de horeca. Een döner broodje gevuld met onze vegetarische kebab heeft een hoog eiwit gehalte en zit laag in vet. Naast dit concept zijn wij bezig met de ontwikkeling van een nieuw snackconcept: Green Asian Satay. Dit zijn bites op basis van soja die gemarineerd zijn met Aziatische smaken.

Green Meat Products

Omdat wij niet geloven dat alleen de Nederlandse consument geïnteresseerd is in dit lekkere product werken wij inmiddels samen met distributeurs in Europa. In Finland en Zwitserland is in de leeftijdsgroep 25-35 jaar al een kwart vegetarisch. De combinatie van een bekende snack zoals Döner Kebab en de trend van de groei van vegetarische producten, moet de pijler zijn van het succes van dit product.

De productie van onze producten doen wijzelf. Hiervoor huren wij een deel van foodfabriek in het zuiden des lands. Deze fabriek voldoet aan de hoge eisen op het gebied van certificering en voedselveiligheid.