Het laatste nieuws

Company Pitch bij Food Valley

Op 11 oktober heeft Mark Laponder Green Meat Products mogen pitchen tijdens de Food Valley Proteins of the Future Summit. Na de presentatie mocht het publiek proeven. De reactie waren zeer positief.

 

 

Introductie Green Doner Kebab

Van 17 tot 19 september heeft Green Meat Products haar Green Doner Kebab gepresenteerd aan Nederlandse horeca klanten. Tijdens de beurs Gastvrij Rotterdam zijn 500 broodjes met deze Vegan Doner klaargemaakt op de stand van Bidfood.

 

Wereld record Vegan Doner Kebab

Op donderdag 23 augustus is het wereld record Vegan Doner Kebab eten behaald. Er zijn meer dan 3500 broodjes gegeten.

Lees hier alles over door te klikken op deze link

 

 

Eerste productie en bestellingen

In juli heeft de eerste productie plaatsgevonden. In een bestaande food fabriek hebben wij onze eerste grote batch Green Doner Kebab geproduceerd. Het gaat hier om de gesneden voorgebraden variant. Deze hoeveelheid is inmiddels uitgeleverd aan klanten in Europa.

 

Avans Hogeschool

In maart hebben 16 studenten van de Avans Hogeschool nagedacht over het beste marketing en communicatieplan voor Green Meat Products. Twee groepen hebben zich bezig gehouden met Business gedeelte en twee hoe de consument het beste benaderd zou kunnen worden. Er kwamen verrassende resultaten uit.

 

Start Green Meat Products BV

Op 14 maart 2018 hebben de drie eigenaren van Green Meat Products BV dit bedrijf opgericht. In het bijzijn van de notaris werden de papieren getekend en was de oprichting een feit.

 

The start of Green Meat Products BV